Werkkleding Rotterdam: kopen, reparatie, bedrukken en overige info
23 augustus 2022 

Werkkleding Rotterdam: kopen, reparatie, bedrukken en overige info

Werkkleding Rotterdam: ben je op zoek naar een betrouwbaar bedrijf dat de werkkleding voor jouw bedrijf kan repareren, bedrukken, wassen en als nodig vernieuwen? 

Textiel Services Rijnmond is gevestigd in Hoogvliet, onder de rook van Rotterdam. Dankzij onze haal- en brengservice maakt onze vestigingslocatie nog minder uit; wij zorgen ervoor dat al jouw werkkleding schoon, gerepareerd, geborduurd en/of nieuw klaarligt op het gewenste moment! 

 • Werkkleding Rotterdam: Textiel Services Rijnmond staat voor je klaar 
 • Moderne werkkleding
 • Kleding reparatie Rotterdam voor bedrijven
 • Werkkleding voor heren en dames
 • Kleding bedrukken Rotterdam? Ook daarvoor kun je terecht bij Textiel Services Rijnmond
 • Kleding borduren in de buurt van Rotterdam? Wij staan voor je klaar
 • Werkkleding Rotterdam: populairste locaties uitgelicht

  Werkkleding Rotterdam: Textiel Services Rijnmond staat voor je klaar 

  Op zoek naar werkkleding in Rotterdam? Bij Textiel Services Rijnmond kennen we alle ins en outs rondom werkkleding. Van vieze werkkleding wassen tot een droogloopmat op maat.  We helpen je graag verder! Dat gaat van advies voor een passende oplossing in jouw situatie tot het bedrukken en leveren van werkkleding in Rotterdam. 

  Werkkleding Rotterdam nodig? Textiel Services Rijnmond staat voor je klaar

  Moderne werkkleding 

  Moderne werkkleding voldoet naast de wettelijke veiligheidsnorm ook aan de laatste trend. Daarmee laten we zien dat moderne werkkleding niet enkel functioneel en van goede kwaliteit moet zijn.

  Wij laten iedere werknemer er professioneel en goed uitzien door ons doordachte design en pasvorm Voor moderne werkkleding ben je bij Textiel Services Rijnmond aan het juiste adres.

  Afgekeurde werkkleding gooien wij dan ook nooit weg. Daar weten we wel raad mee. Maatschappelijk verantwoord ondernemen zit in het DNA van Textiel Services Rijnmond.

  Kleding reparatie Rotterdam voor bedrijven

  Voor kleding reparatie voor bedrijven kun je bij TSR terecht. Begint je werkkleding slijtage te vertonen? Wij kijken de werkkleding grondig na en repareren deze.

  Jouw werkkleding is weer zo goed als nieuw en kan weer een paar rondes mee! Heb je een kledingmaker in Rotterdam nodig? Op zoek naar kleding reparatie Rotterdam Zuid? Onze bedrijfskleding reparatie afdeling staat voor je klaar. Neem contact met ons op!
  kleding reparatie Rotterdam voor bedrijven

  Werkkleding voor heren en dames

  Het verschil tussen werkkleding voor heren of dames zit hem met name in de pasvorm. Het gaat daarbij niet direct om de mannelijke of vrouwelijke uitstraling van de kleding, maar een goede pasvorm maakt de werkkleding vooral veel comfortabeler.

  Als je aan het werk bent wil je toch vooral dat je kleding prettig zit? Op zoek naar herenkleding Rotterdam of dameskleding Rotterdam? Wij helpen je graag!
  Lees ook eens: winter werkjassen in de bouw voor dames en heren


  Kleding bedrukken Rotterdam? Ook daarvoor kun je terecht bij Textiel Services Rijnmond.

  Kleding bedrukken in Rotterdam kan bij Textiel Services Rijnmond. Zo kun je bijvoorbeeld werkkleding bedrukken met logo wat kan zorgen voor eenduidigheid en herkenbaarheid.

  Hoewel we niet middenín Rotterdam gevestigd zijn, zorgt onze haal- en brengservice ervoor dat je het verschil niet merkt! Wij bedrukken de (werk)kleding met zorg en aandacht met de gewenste logo’s en/of teksten! Textiel bedrukken laat je doen door onze specialisten.
  Kleding bedrukken Rotterdam? Textiel Services Rijnmond staat voor je klaar

  Kleding borduren in de buurt van Rotterdam? Wij staan voor je klaar.


  Voor kleding laten borduren in de buurt van Rotterdam ben je bij ons aan het juiste adres. Voor alles wat geborduurd kan worden, kun je terecht bij Textiel Services Rijnmond B.V. Ieder borduursel behandelen wij zorgvuldig, zodat het slijtvast is. Ervaar het verschil dat een vakman maakt.

  Meer informatie over bedrijfskleding borduren

  Werkkleding Rotterdam: populairste locaties uitgelicht


  Bij Textiel Services Rijnmond laat je bedrijfskleding wassen, kun je bedrijfskleding kopen, persoonlijke beschermingsmiddelen kopen en meer. De locaties hieronder zijn de populairste werkgebieden van ons. Daarnaast leven we onze diensten door de hele Benelux en zelfs Duitsland.

  • werkkleding rotterdam waalhaven
  • Werkkleding Rotterdam zuid
  • werkkleding rotterdam spaanse polder
  • Werkkleding Rotterdam centrum 
  • Werkkleding Rotterdam westzeedijk

Ik wil graag advies

Over de schrijver
He! Mijn naam is Vince Keller en ben accountmanager van Textiel Services Rijnmond. Ik sta klaar om al je vragen te beantwoorden via 0630481238 of vince@tsrbv.nl
Reactie plaatsen

Vrijblijvend advies over werkkleding kopen, wassen of repareren?