Werkkleding Rotterdam: kopen, reparatie, bedrukken en overige info
23 augustus 2022 

Werkkleding Rotterdam: kopen, reparatie, bedrukken en overige info

Werkkleding Rotterdam: ben je op zoek naar een betrouwbaar bedrijf dat de werkkleding voor jouw bedrijf kan repareren, bedrukken, wassen en als nodig vernieuwen?

Textiel Services Rijnmond is gevestigd in Hoogvliet, onder de rook van Rotterdam. Dankzij onze haal- en brengservice maakt onze vestigingslocatie nog minder uit; wij zorgen ervoor dat al jouw werkkleding schoon, gerepareerd, geborduurd en/of nieuw klaarligt op het gewenste moment!

Ben je op zoek naar een werkkleding winkel of showroom in de buurt van Rotterdam? Je bent van harte welkom in de showroom van Textiel Services Rijnmond. Hier kun je een ruim assortiment vinden van werkkleding en bijbehorende persoonlijke beschermingsmiddelen.

Werkkleding Rotterdam: populairste locaties uitgelicht

Bij Textiel Services Rijnmond laat je bedrijfskleding wassen, kun je bedrijfskleding kopen, persoonlijke beschermingsmiddelen kopen en meer. De locaties hieronder zijn de populairste werkgebieden van ons. Daarnaast leven we onze diensten door de hele Benelux en zelfs Duitsland.

  • werkkleding rotterdam waalhaven
  • Werkkleding Rotterdam zuid
  • werkkleding rotterdam spaanse polder
  • Werkkleding Rotterdam centrum 
  • Werkkleding Rotterdam westzeedijk

Ik wil graag advies

Over de schrijver
He! Mijn naam is Vince Keller en ben accountmanager van Textiel Services Rijnmond. Ik sta klaar om al je vragen te beantwoorden via 0630481238 of vince@tsrbv.nl
Reactie plaatsen

Vrijblijvend advies over werkkleding kopen, wassen of repareren?