Werkkleding bouw

Werkkleding bouw

Werkkleding bouw kopen of laten wassen? Textiel Services Rijnmond staat voor je klaar. En we doen nog meer voor de aannemerij.

Offerte aanvragen


Leveren van werkkleding bouw

Leveren van werkkleding bouw

Representatieve bedrijfskleding voor de bouw
Wassen van werkkleding bouw

Wassen van werkkleding bouw

Het wassen van bedrijfskleding voor de bouw is onze expertise.
Reparatie werkkleding bouw en meer!

Reparatie werkkleding bouw en meer!

Kapotte bouwkleding? Onze reparatie-afdeling maakt het.

Werkkleding bouwvakker

Werkkleding bouwvakker ​​​​

Wij zijn sinds jaar en dag actief in het leveren van werkkleding voor de bouw en aannemerij. Heb je als bedrijf verschillende (project) locaties waarop schone en comfortabele werkkleding geleverd moet worden? Dan ben je bij Textiel Services Rijnmond op het juiste adres!

Werkkleding voor de bouw wassen

Werkkleding voor de bouw wassen

Onze werkkleding wasserij is uitermate geschikt voor het wassen van werkkleding voor de bouw. Door onze flexibele planningsafdeling en handige labelsysteem brengen wij alle locaties in kaart en leveren wij op een vast tijdstip in de week schone werkkleding op de werklocaties. 


Omdat wij handmatig alle kleding verzamelen, wassen, inspecteren en vouwen zijn in staat de kleding van verschillende locaties gescheiden te houden. Zo wordt ook de kans van vermissing tot een absoluut minimum beperkt. 

werkkleding bouw dames

Veiligheid in de bouw is het belangrijkst, maar de uitstraling telt ook mee!

Bescherming van de medewerkers is vanzelfsprekend het allerbelangrijkst, maar ook de uitstraling van het (bouw)bedrijf telt mee! Wij doen dan ook graag meer dan alleen het leveren en wassen van schone, comfortabele werkkleding.  Wij denken graag mee over hoe een organisatie verzorgder over kan komen bij de klanten.

Ik kom graag in contact


Wat Textiel Services Rijnmond nog meer doet voor de aannemerij

Werkkleding bouw bedrukken

Werkkleding bouw bedrukken

Werkkleding bouw bedrukken met bijvoorbeeld een logo of inspirerende tekst? Voor elk type bouwkleding kun je terecht bij Textiel Services Rijnmond. De verschillende soorten drukwerk behandelen wij met zorg, zodat het slijtvast is en veel langer dan één wasbeurt of regenbui meegaat.
Ik kom graag in contact


Persoonlijke beschermingsmiddelen bouw

Persoonlijke beschermingsmiddelen 

Textiel Services Rijnmond verkoopt persoonlijke beschermingsmiddelen speciaal voor in de bouw en aannemerij. Deze veiligheidsmiddelen helpen de werknemers om hun werk op een zo'n veilig mogelijke manier uit te voeren. Denk hierbij aan veiligheidskleding, veiligheidshelmen en meer. 
Werkkleding bouw repareren

Werkkleding bouw repareren

Ook voor reparaties van werkkleding kun je terecht bij Textiel Services Rijnmond. Wij zorgen ervoor dat de werkkleding er weer als nieuw uitziet en nog jaren gebruikt kan worden. 

Voor elk werkkleding probleem bieden wij een oplossing

Bedrijfskleding wassen

Bedrijfskleding kopen

Bedrijfskleding
huren

Bedrijfskleding borduren

Textiel bedrukken

Bedrijfshygiëne
specialist 

Schoonloopmatten leveren en wassen 

Neem contact op met Textiel Services Rijnmond | Bedrijfskleding specialist

Meer informatie of offerte aanvragen?

Wil je meer weten over de producten en services die wij aanbieden aan bedrijven in de aannemerij? Neem dan gerust contact met ons op.