Werkkleding bedrukken met logo? 3 voordelen op een rij

Werkkleding bedrukken met logo? 3 voordelen op een rij

Werkkleding bedrukken met logo heeft veel verschillende voordelen. In dit artikel lichten we er drie uit: herkenbaarheid, eenduidigheid en merkbekendheid.

1. Werkkleding bedrukken met logo zorgt voor herkenbaarheid

Werkkleding bedrukken met logo en/of een pakkende tekst zorgt voor een stuk herkenbaarheid van jouw bedrijf. Bovendien zorg je hiermee voor een representatieve en professionele uitstraling.

Herkenbaarheid zorgt er voor dat dat je potentiële bestaande én nieuwe klanten geen tweede keer (of helemaal niet meer) na hoeven te denken over jouw merk en je producten. Door hier bewust op in te zetten, door bijvoorbeeld je werkkleding te voorzien van een logo, kan je je merk (nog) meer waarde geven.

Textiel Services Rijnmond beschikt over de capaciteit om elk soort werkkleding te voorzien van een logo. Bedrijfskleding bedrukken is een expertise van Textiel Services Rijnmond. Van werkpolo's tot aan broeken: voor elk vraagstuk bieden wij een oplossing.

2. Werkkleding laten bedrukken met logo zorgt voor eenduidigheid

Naast een stuk herkenbaarheid kan bedrukte werkkleding met een logo ervoor zorgen dat er eenduidigheid plaatsvindt binnen de organisatie.

Een eenduidige uitstraling komt ten goede van de relatie tussen de organisatie en haar medewerkers en de medewerkers onderling. Zo zorgt eenduidigheid voor vertrouwen en wordt iedereen op een gelijke manier behandeld.

Werkkleding bedrukken met logo

3. Bedrijfskleding met logo zorgt voor merkbekendheid

Werkkleding bedrukken met logo zorgt ervoor dat de merkbekendheid van een bedrijf of organisatie wordt vergroot. Dit wilt zeggen dat consumenten steeds vertrouwder raken met een merk en er persoonlijke binding mee krijgen.

Door werkkleding te bedrukken met een logo kan dat er toe leiden dat consumenten een voorkeur voor jouw merk en jouw producten gaan ontwikkelen. Een logo maakt je merk herkenbaar en gedenkwaardig. Het vertrouwen wordt gewekt en dat kan uiteindelijk resulteren in een betere omzet.

Van bedrijfskleding bedrukken kleine aantallen tot bedrijfslogo op kleding voor grote aantallen: Textiel Services Rijnmond staat voor je klaar!


Logo op werkkleding is voordelig voor de werkgever

Werkkleding dat voorzien is van een logo is voor de werkgever voordeliger. De fiscus ziet werkkleding vaak als een vorm van salaris. En daar wordt belasting over berekend. Maar: wanneer de werkkleding voorzien is van minimaaléén logo (duidelijk en zichtbaar), geldt de nihilwaardering. En wanneer dat van toepassing is betekent het dat je geen belasting hoeft te betalen!

Wat heb je nodig om kleding te bedrukken?

Wat heb je nodig om kleding te bedrukken? Om bedrukte werkkleding te maken, heb je een aantal dingen nodig, zoals:

  • Een ontwerp of afbeelding
  • Een bedrukkingsmachine
  • Inkt of verf
  • Werkkleding

De eerste stap is het maken van een ontwerp of het kiezen van een afbeelding. Dit ontwerp of de afbeelding wordt dan gedrukt op de werkkleding met behulp van een bedrukkingsmachine. Voor het bedrukken van de werkkleding wordt inkt of verf gebruikt. De inkt of verf wordt aangebracht op de werkkleding met behulp van de bedrukkingsmachine.

Werkkleding bedrukken online? Laat Textiel Services Rijnmond het werk voor je doen.

Wil je werkkleding bedrukken online? Vaak gaan er dingen fout met dure gevolgen. Zo kan het voorkomen dat er per ongeluk een verkeerd logo wordt toegevoegd of dat er een verkeerd bestandsformaat wordt aangeleverd.

Van werkkleding bestellen in Rotterdam tot aan werkkleding bedrukken Friesland; wij regelen het!

Om veel gezeur te voorkomen kun je Textiel Services Rijnmond inschakelen. Het gehele proces van werkkleding bedrukken nemen wij uit handen. We beschikken over een ruim assortiment en bieden hoge kwaliteit. Heb je vragen over bedrukken of borduren? Of wil je advies voor jouw personeel? Neem gerust contact met ons op.

Van bedrijfskleding horeca bedrukken tot werkkleding zorg bedrukken

Van bedrijfskleding horeca bedrukken tot aan bedrijfskleding zorg bedrukken: Textiel Services Rijnmond staat voor je klaar.


Wij zijn een bedrijfskleding full service bedrijf. Dat wilt zeggen dat we niet alleen bedrijfskleding en werkkleding bedrukken, maar dat we alles uit handen kunnen nemen. Van bedrijfskleding wassen en bedrijfskleding kopen tot aan het leveren van persoonlijke beschermingsmiddelen.

Ik wil werkkleding laten bedrukken

Over de schrijver
He! Mijn naam is Vince Keller en ben accountmanager van Textiel Services Rijnmond. Ik sta klaar om al je vragen te beantwoorden via 0630481238 of vince@tsrbv.nl
Reactie plaatsen

Vrijblijvend advies over werkkleding kopen, wassen of repareren?