Winter werkjassen in de bouw voor dames en heren
13 december 2021 

Winter werkjassen in de bouw voor dames en heren

Goede winter werkjassen beschermen je tegen de koude temperaturen en natte omstandigheden in de kille wintermaanden.

Goede werkjassen helpen je de winter door

In de winter is het koud en regenachtig in Nederland. De algemene gemiddelde temperatuur in Nederland was in 2020 11,7 graden. De gemiddelde temperatuur van de winter van 2020/21 was 4,9 graden (bron: Klimaatinfo).

Er zijn weinig zonuren en er is in de winter altijd kans op langdurige neerslag. Dit betekent dat een goede werkjas in de wintermaanden erg belangrijk is.

Werk comfortabel buiten met behulp van goede werkjassen om de winter door te komen!

Werkjassen winter voor in de bouw

In de bouw ben je op veel projecten buiten bezig. Werken in de winter kan daarom ook risico’s met zich meebrengen door de kou en regen van die periode. Wanneer je niet goed bent gekleed voor deze temperaturen en weersomstandigheden is het risico op een griep of een andere virus hoger.

Belangrijk met werkjassen bouw voor in de winter is dat je je optimale bewegingsvrijheid kan behouden. Een dikke jas die je beperkt in je bewegingsvrijheid is onprettig, inefficiënt en, niet te vergeten, onveilig!

Werkjassen winter voor in de bouwWerkjassen winter bouw (winter softshell jas)

Werkjassen winter voor dames en heren

Op zoek naar winter werkjassen heren? Of een winter werkjas dames? Werkjassen voor in de winter zijn verkrijgbaar in diverse maten en merken. Textiel Services Rijnmond heeft winter werkjassen voor dames en heren beschikbaar.

Van softshell jassen tot aan doorwerkjassen: ontdek ons gevarieerde aanbod en ruime assortiment van werkjassen. Zeer geschikt voor verschillende doelgroepen en direct uit voorraad leverbaar.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk onze catalogus of neem geheel vrijblijvend contact met ons op via de contactpagina!


" We krijgen veel vragen over onze winter werkjassen. Hieronder zijn een aantal meest gestelde vragen te vinden."

Waarom is een winter werkjas vaak oranje?

Een winter werkjas is vaak oranje omdat ze meestal ook worden gedragen als veiligheidsjassen. Die jassen zijn vaak geel of oranje met reflecterende en fluorescerende delen. Het gebruik van deze kleuren en reflectie striping zorgt ervoor dat iemand snel gezien wordt (in het donker) en dat gevaarlijke situaties worden voorkomen.

Deze jassen worden het meest verkocht aan wegverkeersleiders, gemeentelijke diensten en constructiebedrijven.

werkjas winter oranjeWerkjas winter oranje - voorbeeld

Zijn er ook goedkope werkjassen voor in de winter?

Winterjassen zijn verkrijgbaar in verschillende maten, merken en natuurlijk ook verschillende prijzen. Het is afhankelijk van het merk of materiaal dat je kiest wat de kosten voor de werkjassen zijn.

Wil je echt een hoogwaardige winterjas, dan hangt daar natuurlijk een hoger prijskaartje aan dan wanneer je naar een dunne winterjas kijkt. Het belangrijkste is dat de werkjas bescherming biedt tegen weer en wind.

Ben je op zoek naar goedkope werkjassen voor in de winter? Neem geheel vrijblijvend contact op met Textiel Services Rijnmond en wij helpen je graag verder met het vinden van de perfecte werkjas! Je kunt contact opnemen via de contactpagina.

Zijn er ook waterdichte werkjassen voor in de winter?

Ja natuurlijk! Voor het buitenwerk is het zeer belangrijk dat de winter werkjassen warm en waterdicht zijn. Het moet goede bescherming geven tegen slecht weer.

Textiel Services Rijnmond verkoopt wind en waterdichte en zelfs waterafstotende werkkleding van hoge kwaliteit. Bedrijfskleding kopen doe je dus bij deze textiel specialist.

waterdichte werkjassen voor in de winterWinter werkjas waterdicht

Winter werkjassen bedrukken? Ook dat is een optie

Wil je winter werkjassen laten bedrukken? Textiel Services Rijnmond is dé specialist in het bedrukken van werkjassen. Het zit in ons DNA gegraveerd!

Onze specialisten zorgen ervoor dat jouw werkjassen een professionele uitstraling krijgen en klaar zijn voor de koude wintermaanden!

Over de schrijver
He! Mijn naam is Vince Keller en ben accountmanager van Textiel Services Rijnmond. Ik sta klaar om al je vragen te beantwoorden via 0630481238 of vince@tsrbv.nl
Reactie plaatsen

Vrijblijvend advies over werkkleding kopen, wassen of repareren?