05 oktober 2021 

"De bedrijfskleding blijft voldoen aan hoge kwaliteit "

Madern Group uit Vlaardingen is een trouwe klant van Textiel Services Rijnmond. Sinds jaar en dag nemen zij verschillende diensten af waar ze heel blij mee zijn. 'Van bedrijfskleding wassen tot en met het repareren van de werkkleding, ze staan voor ons klaar'.

Meer over de Madern Group

Madern Group is marktleider voor de productie van rotatiegereedschappen waarmee kartonnen en papieren verpakkingen worden gemaakt. Hun machines en gereedschappen zorgen ervoor dat verpakkingsmateriaal wordt omgezet in de gewenste verpakking. Bijvoorbeeld drankverpakkingen zoals de melkpakken van Campina en Arla, koffiebekertjes, maar ook de doosjes van de McDonald’s waar de frietjes en snacks in zitten.

Trouwe klant

Josina Speijer, secretaresse bij Madern, vertelt: “Om een beeld te schetsen: er werken op dit moment (oktober 2021) zo’n 120 medewerkers op onze locatie in Vlaardingen, waarvan 80 mensen in onze fabriek. We zijn al meer dan 10 jaar klant bij Textiel Service Rijnmond. Ze reinigen onze bedrijfskleding, voorzien nieuwe kleding van een tag met naam en zorgen dat de kleding na reiniging weer in de kasten wordt gelegd. Als het nodig is repareren ze onze bedrijfskleding. We hebben er geen omkijken naar.”

Bedrijfskleding reinigen doe je bij Textiel Services Rijnmond

Representativiteit en eenheid

“Binnen het bedrijf willen we er graag representatief uitzien en eenheid uitstralen, dat is echt belangrijk. Als klanten bij ons in de fabriek komen, ziet het er altijd schoon en netjes uit. En daar draagt ook de bedrijfskleding aan bij. Daarnaast is het voor ons belangrijk dat de bedrijfskleding blijft voldoen aan de juiste normeringen en dat de kwaliteit behouden blijft.”

Top service van Textiel Services Rijnmond

“De dienstverlening van Textiel Services Rijnmond gaat ver. Bij vragen denken ze mee en krijgen we snel antwoord. Elk contact is vriendelijk en verloopt soepel. Als er iets is staan ze voor ons klaar met een goede oplossing. En het belangrijkste is dat onze medewerkers tevreden zijn en altijd schone kleding in hun locker hebben.”

Over de schrijver
He! Mijn naam is Vince Keller en ben accountmanager van Textiel Services Rijnmond. Ik sta klaar om al je vragen te beantwoorden via 0630481238 of vince@tsrbv.nl
Reactie plaatsen

Vrijblijvend advies over werkkleding kopen, wassen of repareren?