Textiel Services Rijnmond gaat de grens over!
02 september 2021 
in Nieuws

Textiel Services Rijnmond gaat de grens over!

Onlangs is het ons gegund om in samenwerking met Total Safety voor Shell Rheinland te mogen werken. Al doet onze bedrijfsnaam denken dat we alleen in het Rijnmondgebied actief zijn, leveren wij onze diensten door heel Nederland, België en nu dus ook in West-Duitsland.

Bekroning op het werk

Deze samenwerking is een bekroning op het werk dat wij de afgelopen zes jaar voor Shell Pernis, Shell Moerdijk, Shell Europoort en bijna al haar aannemers mochten verzorgen met onze unieke dienstverlening. Deze dienstverlening bestaat uit bedrijfskleding wassen, repareren, recyclen (zie video hieronder hoe we dat doen) en beheren op locatie van de multinorm kleding. Dit wordt bekrachtigd met een logistieke kunst om 3x per week de kleding te wisselen in de week wat met een turnaround verhoogd wordt naar 5x per week in de week.

Mooie samenwerking

Wij zijn heel dankbaar voor deze mooie samenwerking en kijken uit naar de uitbreiding hiervan in Duitsland. Ook hopen we hiermee voet aan de grond te zetten op internationaal gebied.

Meer weten over onze samenwerking of benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op of bel direct 010-4601488

Over de schrijver
He! Mijn naam is Vince Keller en ben accountmanager van Textiel Services Rijnmond. Ik sta klaar om al je vragen te beantwoorden via 0630481238 of vince@tsrbv.nl
Reactie plaatsen

Vrijblijvend advies over werkkleding kopen, wassen of repareren?