Bedrijfskleding bestellen? Bekijk hier alle info
03 november 2021 

Bedrijfskleding bestellen? Bekijk hier alle info

Bedrijfskleding bestellen doe je niet alleen om het personeel er goed uit te laten zien, maar ook om het werk gemakkelijker en veiliger maken. Meer bedrijven dan ooit tevoren gebruiken bedrijfskleding, als een indicator voor veiligheid binnen het bedrijf.

Waarom bedrijfskleding bestellen?

Als bedrijf streef je altijd naar een veilige en representatieve uitstraling. Als het personeel eenheid en vertrouwen uitstraalt, is de klant vaak ook tevreden. Bedrijfskleding bestellen is daarom essentieel voor een goed imago. 

Kleding die het werken veiliger of gemakkelijker maakt, is bovendien een populaire trend voor bedrijven. Steeds meer bedrijven kiezen ervoor zich op deze manier te presenteren. Zo dragen werknemers kleding,  zonder dat zij zich zorgen hoeven maken over de veiligheid!

Bedrijfskleding bestellen doe je bij Textiel Services RijnmondBedrijfskleding werkkleding 

Bedrijfskleding met logo bestellen

Bedrijfskleding bestellen met logo, is een geweldige manier om de identiteit van een bedrijf naar buiten uit te dragen. Bedrijven moeten echter andere normen hanteren, dan alleen de hoge kwaliteit.  Zij moeten ook rekening houden met de pasvorm en het comfort in zowel werk- als vrijetijds situaties..

Het team van Textiel Services Rijnmond, helpt bedrijven bij het creëren van professionele bedrijfskleding die het imago uitdragen van het bedrijf.

Bedrijfskleding met logo bestellenEigen logo bedrukken of borduren? Textiel Services Rijnmond staat voor je klaar.

Lees meer informatie over bedrijfskleding bestellen met logo in de onderstaande blogs:

Bedrijfskleding online bestellen

Wil je bedrijfskleding online bestellen? Dat kan in onze webshop. Voordat je als bedrijf of organisatie bij ons online kunt bestellen vinden wij het fijn om eerst een afspraak te maken in onze showroom. 

Dit doen we om de klant beter te leren kennen en omdat we daar de mogelijkheid hebben om de bedrijfskleding te passen en te testen. De bedrijfskleding moet natuurlijk altijd comfortabel zitten. Dit helpt de uiteindelijke keuze makkelijker te maken. 

Goedkope werkkleding heeft voor- en nadelen

Het aanbod bedrijfskleding van Textiel Services Rijnmond bewijst dat goedkope werkkleding ook van uitstekende kwaliteit kan zijn. 

Dit blijkt uit onze vele tevreden klanten en het feit dat we een reputatie hebben voor onze hoogwaardige producten, die zowel werknemers in industriële als kantooromgevingen bescherming bieden zonder dat er teveel geld uitgegeven wordt.

Een nadeel aan te goedkope werkkleding kan zijn dat het vaak minder lang meegaat en dat er eerder slijtage optreedt. Hierdoor kunnen de normeringen van de kleding komen te vervallen. Laat je daarom altijd informeren door een bedrijfskleding expert

Werkkleding heren en werkkleding dames

De verschillen tussen mannen- en vrouwenkleding zijn er altijd geweest, maar ze zijn in de loop van de tijd veel kleiner geworden. Zo waren er veel kledingstukken die vroeger alleen door mannen werden gedragen, maar die in de loop der jaren ook in de vrouwenmode zijn geaccepteerd. Denk bijvoorbeeld alleen al aan werkbroeken / werkjassen. 

Omdat mannen en vrouwen in lichaamsbouw veel van elkaar verschillen, is het wel belangrijk om daar rekening mee te houden bij de keuze van de bedrijfskleding. Dat is ook de reden dat Textiel Services Rijnmond een ruim assortiment heeft met werkkleding heren en werkkleding vrouwen.

werkkleding dames

Verschillende werkkleding merken 

Textiel Services Rijnmond is een onafhankelijke dealer van diverse werkkleding merken. Hieruit bieden wij een gevarieerd aanbod van promotionele bedrijfskleding tot en met veiligheidskleding

werkkleding merken

Op zoek naar een werkkleding overall of andere werkkleding bouw ?

De beste werkkleding overalls, voelen nog steeds comfortabel na een langere tijd dragen. Textiel Services Rijnmond beschikt over stevige, duurzame overalls welke bescherming bieden tegen vuil en tegen mogelijke verwondingen op de werkplek. 

Ook voor andere ‘werkkleding bouw ’ kun je terecht bij Textiel Services Rijnmond. Hiermee kun je de veiligheid van je personeel garanderen en komt de kleding ten goede aan de uitstraling van het bedrijf. 


Kom eens langs in onze werkkleding winkel

Op zoek naar een werkkleding winkel in de buurt van Rotterdam? Dan ben je bij Textiel Services Rijnmond op het juiste adres. Wij bieden diensten aan om de hygiëne en veiligheid onder werknemers te optimaliseren.  

Wij vinden het zeer belangrijk dat onze klanten kunnen beschikken over een ruime keuze. Je kunt bij ons onder andere:

Heb je vragen of wil je een offerte aanvraag doen? Wij helpen je graag. Neem contact op via onze website of bel onze klantenservice via 010-4601488.

Over de schrijver
He! Mijn naam is Vince Keller en ben accountmanager van Textiel Services Rijnmond. Ik sta klaar om al je vragen te beantwoorden via 0630481238 of vince@tsrbv.nl
Reactie plaatsen

Vrijblijvend advies over werkkleding kopen, wassen of repareren?