Bedrijfskleding bedrukken: dit zijn de mogelijkheden
17 september 2023 

Bedrijfskleding bedrukken: dit zijn de mogelijkheden

Bedrijfskleding bedrukken geeft een professionele uitstraling voor je bedrijf of organisatie. Zo valt een logo en/of een tekst, die gedrukt of geborduurd is, goed op en worden werknemers goed herkend door klanten. In dit artikel zetten we alle mogelijkheden op een rij.

Kleding bedrukking machine; daar begint het mee

Het begint allemaal met een kleding bedrukking machine van hoge kwaliteit. Die is nodig om de bedrijfskleding professioneel te bedrukken. De moderne kleding bedrukking machine van Textiel Services Rijnmond zorgt voor een prachtige uitstraling die aantrekkelijk is en blijft.

Alles wat wij bedrukken voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen, zodat het slijtvast is en veel langer meegaat dan één wasbeurt. Het bedrukken van werkkleding kun je dus wel aan ons over laten.

En wat heb je nog meer nodig om kleding te bedrukken?

Om kleding te bedrukken, zijn er enkele essentiële benodigdheden en stappen:

  • Ontwerp of afbeelding:
    Dit is de eerste en cruciale stap. Je moet een uniek ontwerp hebben of een afbeelding kiezen die je op de werkkleding wilt drukken.
  • Inkt of verf:
    Afhankelijk van het type bedrukking en het gewenste resultaat, kies je voor inkt of verf. Dit medium wordt gebruikt om het ontwerp of de afbeelding op de kleding over te brengen.
  • Werkkleding:
    Natuurlijk heb je werkkleding nodig die geschikt is voor bedrukking en die de inkt of verf goed kan opnemen.

Met behulp van de eerder genoemde bedrukkingsmachine wordt het ontwerp of de afbeelding vervolgens op de werkkleding aangebracht.

Bedrijfskleding bedrukken in kleine aantallen

Bedrijfskleding bedrukken voor kleine aantallen is mogelijk bij Textiel Services Rijnmond. Dit is ideaal voor kleine bedrijven, voor (voetbal)clubs en zzp’ers. Daarnaast kunnen natuurlijk ook de grotere bedrijven bij ons terecht om kleine en grote aantallen te bedrukken. Voor elk soort textiel bedrukken staan wij voor je klaar.

Bedrijfskleding bedrukken kleine aantallen?

Voorbeeld van bedrukte werkkleding / bedrukte bedrijfskleding

Werkkledij bedrukken zorgt voor een professionele uitstraling

Werkkledij bedrukken doe je voor een professionele en representatieve uitstraling van jouw bedrijf of organisatie. Bij Textiel Services Rijnmond is er een ruime keuze om comfortabele A-merken te laten bedrukken.

Lees ook: werkkleding bedrukken met logo? 3 voordelen op een rij

Van werkbroeken tot t-shirts: voor iedere wens hebben wij een passende oplossing. Zo is er de mogelijkheid om een jas of shirt met eigen logo en/of slogan te bedrukken. Dit ziet er professioneel uit en is daarnaast een perfecte reclame. Hieronder laten we nog een paar mogelijkheden zien.

Werkkleding laten bedrukken doe je bij de specialisten van Textiel Services Rijnmond!

Bedrijfskleding met logo (bedrijfs werkkleding met logo)

Veel bedrijven of organisaties kiezen voor bedrijfskleding met logo. Meestal wordt dit aangevuld met een slogan, telefoonnummer en e-mailadres. Of het nu gaat om veiligheidskleding, overalls of bijvoorbeeld schilderskleding, alles is mogelijk bij Textiel Services Rijnmond.

Daarbij ben je altijd verzekerd van de beste prijs-kwaliteitverhouding. Bovendien laten we de bedrijfskleding naadloos aansluiten op jouw huisstijl. Hiermee zorgen we voor herkenbaarheid en eenduidigheid van de gehele organisatie. Textiel bedrukken kun je over laten aan Textiel Services RIjnmond.
Bedrijfskleding met logoBedrijfskleding polo of t-shirt bedrukken

Vaak wordt er in het begin gekozen om enkel een bedrijfskleding polo of t-shirt te bedrukken. Om vervolgens in een later stadium ook de werkbroeken en werkjassen te bedrukken.  Door een bedrijfskleding polo of t-shirt te laten bedrukken met logo (en soms andere informatie) zorg je ervoor dat de werknemers het groepsgevoel uitstralen.

Daarbij zorgt het ook voor gelijkheid binnen een bedrijf of organisatie. En laten we de merkbekendheid niet vergeten; die wordt hierdoor vergroot.

"Bedrijfskleding met logo is meer dan alleen uniformiteit; het is het uithangbord van je bedrijfscultuur, professionaliteit en toewijding."

Werkbroek bedrukken

Een werkbroek bedrukken met een logo of slogan doe je als perfecte aanvulling op je polo of t-shirt. Dit zodat jouw bedrijf nog meer opvalt en er persoonlijker en vakkundiger uitziet. Wij hebben een breed assortiment: van lange werkbroeken tot aan korte werkbroeken en pantalons. Deze kunnen gepersonaliseerd worden door middel van bedrukking.
Werkbroek bedrukken? Textiel Services Rijnmond staat voor je klaar!

Overall bedrukken

Een overall bedrukken van uitstekende kwaliteit? Ook daarvoor kun je terecht bij Textiel Services Rijnmond. Wij kunnen werkoveralls personaliseren met een afbeelding of logo.

Werkjassen bedrukken en nog veel meer

Zijn werknemers al vroeg in de ochtend aan het werk of werken ze in koude omgevingen? Dan moeten de werkjassen van de werknemers voorzien zijn van de hoogste kwaliteit. Wij kunnen werkjassen bedrukken om de naamsbekendheid te vergroten en om voor eensgezindheid te zorgen. Bovendien kunnen we ook zorgen voor bedrukte thermokleding, bedrukte werktruien en kunnen we zelfs softshell jassen bedrukken

Benieuwd wat wij allemaal kunnen betekenen? Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan of maak een afspraak om onze showroom te bezoeken.

Werkkleding bedrukken met logo? 3 voordelen uitgelicht

Werkkleding bedrukken met logo heeft veel verschillende voordelen. Hieronder lichten we er drie uit: herkenbaarheid, eenduidigheid en merkbekendheid. 

1. Werkkleding bedrukken met logo zorgt voor herkenbaarheid

Werkkleding bedrukken met logo en/of een pakkende tekst zorgt voor een stuk herkenbaarheid van jouw bedrijf. Bovendien zorg je hiermee voor een representatieve en professionele uitstraling. 

Herkenbaarheid zorgt er voor dat dat je potentiële bestaande én nieuwe klanten geen tweede keer (of helemaal niet meer) na hoeven te denken over jouw merk en je producten. Door hier bewust op in te zetten, door bijvoorbeeld je werkkleding te voorzien van een logo, kan je je merk (nog) meer waarde geven.  

Textiel Services Rijnmond beschikt over de capaciteit om elk soort werkkleding te voorzien van een logo. Bedrijfskleding bedrukken is een expertise van Textiel Services Rijnmond. Van werkpolo's tot aan broeken: voor elk vraagstuk bieden wij een oplossing.

2. Werkkleding laten bedrukken met logo zorgt voor eenduidigheid

Naast een stuk herkenbaarheid kan bedrukte werkkleding met een logo ervoor zorgen dat er eenduidigheid plaatsvindt binnen de organisatie.  

Een eenduidige uitstraling komt ten goede van de relatie tussen de organisatie en haar medewerkers en de medewerkers onderling. Zo zorgt eenduidigheid voor vertrouwen en wordt iedereen op een gelijke manier behandeld. 

Werkkleding bedrukken met logo

3. Bedrijfskleding met logo zorgt voor merkbekendheid

Werkkleding bedrukken met logo zorgt ervoor dat de merkbekendheid van een bedrijf of organisatie wordt vergroot. Dit wilt zeggen dat consumenten steeds vertrouwder raken met een merk en er persoonlijke binding mee krijgen.

Door werkkleding te bedrukken met een logo kan dat er toe leiden dat consumenten een voorkeur voor jouw merk en jouw producten gaan ontwikkelen. Een logo maakt je merk herkenbaar en gedenkwaardig. Het vertrouwen wordt gewekt en dat kan uiteindelijk resulteren in een betere omzet. 

Van bedrijfskleding bedrukken kleine aantallen tot bedrijfslogo op kleding voor grote aantallen: Textiel Services Rijnmond staat voor je klaar!

Extra voordeel: Logo op werkkleding is voordelig voor de werkgever

Werkkleding dat voorzien is van een logo is voor de werkgever voordeliger. De fiscus ziet werkkleding vaak als een vorm van salaris. En daar wordt belasting over berekend. 

Maar: wanneer de werkkleding voorzien is van minimaal één logo (duidelijk en zichtbaar), geldt de nihilwaardering. En wanneer dat van toepassing is betekent het dat je geen belasting hoeft te betalen!

Werkkleding bedrukken online? Laat er voor de zekerheid een professional naar kijken!

Wil je werkkleding bedrukken online? Vaak gaan er dingen fout met dure gevolgen. Zo kan het voorkomen dat er per ongeluk een verkeerd logo wordt toegevoegd of dat er een verkeerd bestandsformaat wordt aangeleverd.

Om veel gezeur te voorkomen kun je Textiel Services Rijnmond inschakelen. Het gehele proces van werkkleding bedrukken nemen wij uit handen. 

"Of je nu werkkleding wilt bestellen in Rotterdam of je werkkleding wilt laten bedrukken in Friesland; wij zijn jouw betrouwbare partner! - Vince Keller van Textiel Services Rijnmond

We beschikken over een ruim assortiment en bieden hoge kwaliteit. Heb je vragen over bedrukken of borduren? Of wil je advies voor jouw personeel? Neem gerust contact met ons op.

Bedrijfskleding met logo bestellen? Van bedrijfskleding horeca bedrukken tot aan werkkleding zorg bedrukken

Bedrijfskleding met logo bestellen? Textiel Services Rijnmond is dé specialist die je zoekt. Of je nu specifiek bedrukte bedrijfskleding voor de horeca nodig hebt, een unieke touch wilt geven aan de bedrijfskleding in de zorg, of elegante softshell jassen wilt personaliseren; wij combineren expertise met toewijding om aan al je eisen te voldoen. Kwaliteit en klanttevredenheid zijn bij ons topprioriteiten, en we zijn er trots op dat we je gedurende het hele proces kunnen begeleiden.


Textiel Services Rijnmond: Jouw partner voor bedrijfskleding

Textiel Services Rijnmond is een bedrijfskleding full service bedrijf. Dat betekent dat we verder gaan dan alleen het bedrukken van werkkleding. Van ontwerp tot levering en zelfs het wassen van je bedrijfskleding, wij nemen alles voor je uit handen.

Naast het bedrukken van bedrijfskleding, specialiseren we ons ook in het borduren van bedrijfskleding. Hierbij wordt het ontwerp met naald en draad direct op de kleding aangebracht. In vergelijking met bedrukken, is borduren vaak duurzamer en van hogere kwaliteit. In onze drukstudio zorgen we ervoor dat elk kledingstuk perfect wordt bedrukt of geborduurd.

Ben je op zoek naar nieuwe bedrijfskleding? Wij zijn een onafhankelijke dealer van verschillende bekende bedrijfskleding merken. Bij ons vind je een breed en aantrekkelijk assortiment, variërend van standaard bedrijfskleding tot promotiekleding. En als extra service bieden we ook een wasdienst aan. Wij halen je vuile bedrijfskleding op en leveren het weer schoon en fris af op jouw locatie.

Wil je meer weten over wat we allemaal te bieden hebben? Bekijk dan de video hierboven, blader door onze catalogus of neem gerust contact met ons op. We staan altijd klaar om je te helpen.

Over de schrijver
Maak kennis met Vince Keller, de drijvende kracht en accountmanager achter Textiel Services Rijnmond. Met jarenlange ervaring op het gebied van de verkoop en het onderhoud van professionele werkkleding, heeft Vince een ongeëvenaarde expertise ontwikkeld. Hij begrijpt als geen ander wat bedrijven nodig hebben als het gaat om kwaliteit, duurzaamheid en efficiëntie in hun kledingkeuzes. Of je nu zoekt naar de perfecte werkkleding voor je team of advies nodig heeft over de optimale was- en onderhoudsmethoden, Vince staat voor je klaar. Zijn passie is ervoor zorgen dat elk bedrijf wordt voorzien van de best mogelijke kledingoplossingen. Oplossingen die niet alleen professioneel ogen, maar ook voldoen aan alle praktische en veiligheidseisen die de moderne werkomgeving stelt. Aarzel niet om contact op te nemen voor een persoonlijk gesprek of als je vragen heb. Vince is bereikbaar op 0630481238 of via vince@tsrbv.nl. Onder zijn begeleiding zorg je ervoor dat jouw team er op zijn best uitziet en optimaal presteert!
Reactie plaatsen

Vrijblijvend advies over werkkleding kopen, wassen of repareren?