Bedrijfskleding bedrukken: dit zijn de mogelijkheden

Bedrijfskleding bedrukken: dit zijn de mogelijkheden

Bedrijfskleding bedrukken geeft een professionele uitstraling voor je bedrijf of organisatie. Zo valt een logo en/of een tekst, die gedrukt of geborduurd is, goed op en worden werknemers goed herkend door klanten. In dit artikel zetten we alle mogelijkheden op een rij.

Kleding bedrukking machine; daar begint het mee

Het begint allemaal met een kleding bedrukking machine van hoge kwaliteit. Die is nodig om de bedrijfskleding professioneel te bedrukken. De moderne kleding bedrukking machine van Textiel Services Rijnmond zorgt voor een prachtige uitstraling die aantrekkelijk is en blijft.

Alles wat wij bedrukken voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen, zodat het slijtvast is en veel langer meegaat dan één wasbeurt. Het bedrukken van werkkleding kun je dus wel aan ons over laten.

Bedrijfskleding bedrukken in kleine aantallen

Bedrijfskleding bedrukken voor kleine aantallen is mogelijk bij Textiel Services Rijnmond. Dit is ideaal voor kleine bedrijven, voor (voetbal)clubs en zzp’ers. Daarnaast kunnen natuurlijk ook de grotere bedrijven bij ons terecht om kleine en grote aantallen te bedrukken. Voor elk soort textiel bedrukken staan wij voor je klaar.

Bedrijfskleding bedrukken kleine aantallen?

Voorbeeld van bedrukte werkkleding / bedrukte bedrijfskleding

Werkkledij bedrukken zorgt voor een professionele uitstraling

Werkkledij bedrukken doe je voor een professionele en representatieve uitstraling van jouw bedrijf of organisatie. Bij Textiel Services Rijnmond is er een ruime keuze om comfortabele A-merken te laten bedrukken.

Van werkbroeken tot t-shirts: voor iedere wens hebben wij een passende oplossing. Zo is er de mogelijkheid om een jas of shirt met eigen logo en/of slogan te bedrukken. Dit ziet er professioneel uit en is daarnaast een perfecte reclame. Hieronder laten we nog een paar mogelijkheden zien.

Werkkleding laten bedrukken doe je bij de specialisten van Textiel Services Rijnmond!

Bedrijfskleding met logo (bedrijfs werkkleding met logo)

Veel bedrijven of organisaties kiezen voor bedrijfskleding met logo. Meestal wordt dit aangevuld met een slogan, telefoonnummer en e-mailadres. Of het nu gaat om veiligheidskleding, overalls of bijvoorbeeld schilderskleding, alles is mogelijk bij Textiel Services Rijnmond.

Daarbij ben je altijd verzekerd van de beste prijs-kwaliteitverhouding. Bovendien laten we de bedrijfskleding naadloos aansluiten op jouw huisstijl. Hiermee zorgen we voor herkenbaarheid en eenduidigheid van de gehele organisatie.
Bedrijfskleding met logo

Bedrijfskleding polo of t-shirt bedrukken

Vaak wordt er in het begin gekozen om enkel een bedrijfskleding polo of t-shirt te bedrukken. Om vervolgens in een later stadium ook de werkbroeken en werkjassen te bedrukken.  Door een bedrijfskleding polo of t-shirt te laten bedrukken met logo (en soms andere informatie) zorg je ervoor dat de werknemers het groepsgevoel uitstralen.

Daarbij zorgt het ook voor gelijkheid binnen een bedrijf of organisatie. En laten we de merkbekendheid niet vergeten; die wordt hierdoor vergroot.

Werkbroek bedrukken

Een werkbroek bedrukken met een logo of slogan doe je als perfecte aanvulling op je polo of t-shirt. Dit zodat jouw bedrijf nog meer opvalt en er persoonlijker en vakkundiger uitziet. Wij hebben een breed assortiment: van lange werkbroeken tot aan korte werkbroeken en pantalons. Deze kunnen gepersonaliseerd worden door middel van bedrukking.
Werkbroek bedrukken? Textiel Services Rijnmond staat voor je klaar!

Overall bedrukken

Een overall bedrukken van uitstekende kwaliteit? Ook daarvoor kun je terecht bij Textiel Services Rijnmond. Wij kunnen werkoveralls personaliseren met een afbeelding of logo.

Meer weten? Neem contact met ons op.

Werkjassen bedrukken en nog veel meer

Zijn werknemers al vroeg in de ochtend aan het werk of werken ze in koude omgevingen? Dan moeten de werkjassen van de werknemers voorzien zijn van de hoogste kwaliteit. Wij kunnen werkjassen bedrukken om de naamsbekendheid te vergroten en om voor eensgezindheid te zorgen. Bovendien kunnen we ook zorgen voor bedrukte thermokleding, bedrukte werktruien en meer.

Benieuwd wat wij allemaal kunnen betekenen? Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan of maak een afspraak om onze showroom te bezoeken.

Bedrijfskleding laten borduren

Bedrijfskleding borduren is ook een service die wij aanbieden. Het verschil tussen bedrijfskleding bedrukken en borduren is dat borduren met naald en draad direct op de kleding wordt gebracht.

Bij het bedrukken maken we gebruik van onze drukstudio. Borduren is over het algemeen duurzamer en kwalitatief beter. Je kunt voor alles wat geborduurd kan worden terecht bij Textiel Services Rijnmond.

Bedrijfskleding bestellen doe je ook bij Textiel Services Rijnmond

Bedrijfskleding bestellen? Bedrijfskleding kopen en bedrijfskleding wassen daar staan wij om bekend. Zo zijn wij een onafhankelijke dealer van verschillende bekende bedrijfskleding merken.

Vanuit hier bieden wij een afwisselend en aansprekend aanbod van bedrijfskleding tot promotiekleding. Tevens kunnen wij ervoor zorgen dat de bedrijfskleding en werkkleding worden gewassen. We halen de vuile kleding op en brengen het weer helemaal schoon op locatie.

Alvast meer weten? Bekijk de video hieronder, neem een kijkje in onze catalogus of neem gerust contact met ons op.


Over de schrijver
He! Mijn naam is Vince Keller en ben accountmanager van Textiel Services Rijnmond. Ik sta klaar om al je vragen te beantwoorden via 0630481238 of vince@tsrbv.nl
Reactie plaatsen

Vrijblijvend advies over werkkleding kopen, wassen of repareren?